Linoor is a premium Template for Digital Agencies, Start Ups, Small Business and a wide range of other agencies.

needhelp@linoor.com
888 999 0000

Pieter van der Haak
Oprichter - Jump
Studio Progressus is voor ons zeer waardevol voor het versterken van onze online strategie als trainingsbureau. Richard helpt ons bij het scherp krijgen van onze online marketing. Afspraken zijn helder en duidelijk, know how is state of the art en de communicatie is heel plezierig en persoonlijk. Kortom: een top bedrijf om mee samen te werken!
Goos bos
Eigenaar - TripTeq
Richard heeft mij goed geholpen mij website op de juiste manier op te bouwen om meer verkeer te genereren. Dit heeft zich meteen bewezen in meer aanvragen en verkopen! Hij is gemakkelijk in de omgang en weet waar over hij praat. Ook met producten in een hele specifieke markt (zoals mijn zijspannen) weet hij resultaat te boeken. Aanrader!
Erwin Huizing
Oprichter - EHcreative
Luistert naar inbreng van de klant en heeft zelf creative ideeën die hij tussendoor bespreekt. Werkt snel en zelfstandig waarbij hij goede communicatie heeft. Hij heeft een product afgeleverd waar ik zelf heel blij mee ben!
Charlie Staats
Eigenaar - TicketPlace
Persoonlijke aanpak en hulpvaardig! Denkt mee met de klant!
Bas Poppe
Partner - P&A
Zeer tevreden over Richard, hij heeft ons goed geholpen en is prettig om mee samen te werken. Hij is flexibel en klantgericht en sluit goed aan bij onze vragen en behoeften. Kortom: aanrader.