Over Studio Progresssus

Meer dan 15 jaar expertise in online marketing en webdesign.

Na mijn deeltijd studie Marketing Management ben ik enkele jaren werkzaam geweest als marketeer in verschillende functies van webshop manager tot communicatieadviseur voor grote MKB partijen. De wens om te ondernemen is er altijd geweest en de voorliefde om dit samen met anderen te doen des te meer. Zo is het idee gekomen om ZZP´ers te willen helpen om op te starten. Toen dit weerbarstig bleek vanwege de lage financiele mogelijkheden van starters is doorgegaan met dat daar waar de expertise lag. Marketing en webdesign. Na enkele jaren is dit doorgegroeid tot Studio Progressuss. Een brede groep zzp´ers die onder de vlag van Studio Progressus websites van hoog niveau leveren met aanvullende marketingdiensten. 

Richard Goudriaan

Oprichter Studio Progressus

EHC_10-05--2

Keurmerken en reviews

Studio Progressus
4.7
Based on 19 reviews
powered by Google
Shyna SchoutenShyna Schouten
17:39 23 Apr 24
Progressus neemt de tijd om te luisteren naar wat je nodig hebt en doen daar ook wat mee. Erg tevreden met het resultaat voor mijn cursuswebsite, precies wat ik nodig had!
Reinoud TjallemaReinoud Tjallema
14:33 23 Apr 24
Super service en eerlijke prijs. Nazorg ook erg tevreden mee. Een aanrader en vaker ingezet!
Daphne SartonDaphne Sarton
09:20 23 Apr 24
Ik ben ontzettend blij met de hulp van de webshop designer! Hij heeft me fantastisch geholpen bij het maken van mijn website. De samenwerking verliep soepel en het resultaat is prachtig. Ik raad hem zeker aan aan iedereen die een professionele en mooie website wil hebben. Bedankt voor alles!
Jordi FlorieJordi Florie
10:23 06 Mar 24
Het is heel fijn werken met Richard! Duidelijk ik wat ie doet en bespreekt alles met je zodat alles naar jouw zin is. En geeft advies over hoe hij dingen zou doen als je wat ideeën heb die iets beter kunnen. Zeker een aanrader! Zeker niet mijn laatste webshop hier! 🙂
Froukje BosmaFroukje Bosma
14:35 18 Jan 24
Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die onze website zou willen verbeteren, kregen we veel reactie. Studio Progressus liet merken dat zij onze vraag het beste begrepen en gaf helder aan op welke punten dit mogelijk zou zijn. De telefoongesprekken en communicatie was erg prettig en vlot!Op zoek naar iemand die jou kan helpen? Wij raden Studio Progressus zeker aan!
js_loader

Een greep uit onze tevreden klanten.

Aanvraag demowebsites

Vul onderstaand formulier in dan krijgt u binnen 3 dagen de speciaal voor u uitgezochte demowebsites. Wanneer u uw wensen goed omschrijft kunnen wij betere demowebsites voor u uitzoeken. Dit doen wij natuurlijk geheel vrijblijvend